ÁSZF

Kérjük,  figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért.  Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában elérhető, magatartási kódexre nem utal. A megrendelési  és szállítási folyamattal kapcsolatos  bármilyen kérdés esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Üzemeltetői adatok:

  • Cégnév: LANKA GAZDASÁGI TANÁCSADÓ ÉS INGATLANKÖZVETÍTŐ BETÉTI TÁRSASÁG
  • Székhely: 2093 Budajenő Fő u 44.b.
  • Adószám: 20326007-1-13
  • Cégjegyzék szám:1306033799
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elektronikus elérhetőség: regisegekkicsinyboltja@gmail.com
  • Telefonos elérhetőség: 06302506984
  • Kapcsolattartó: dr Neuberger Andrea

Rendelési információk :  A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. A  telefonon vagy emailben beérkezett megrendelést  emailben  visszaigazoljuk.  Fenntartjuk a jogot a  megrendelés visszautasítására, ha a temékre közben más  online felületen már  licit érkezett ill. elkelt.  Amennyiben  a vételár átutalása megtörtént,  24 órán belül visszautalásra kerül az utalt összeg.

A  termékek közvetlenül  bármelyik elérhetőségünkön;   ill. a vatera felületén licitálással vásárolhatók meg. Az átadás  történhet személyesen  vagy  a Magyar Posta  ill. Foxpost közreműködésével.  Csomagolási költség nem kerül felszámításra. Személyes átvétel helye  cégünk székhelye, itt  az átvétel  ingyenes, időpontja  rugalmas ill. alkalmanként Budapesten is.

Házhoz szállítás díjszabása:  kizárólag könyvelt  küldeményként a megrendelő   igényének megfelelő speciális ( törékeny, értékbiztosított stb ) felárakkal, a szolgáltató mindenkor hatályos árjegyzéke szerinti díjon.

Garancia :  az általunk forgalmazott egyedi termékekre megtekintési-elégedettségi garanciát tudunk kínálni.

Elállás joga:  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket,  de csak akkor,  ha azt  nem   aukciós portálon licitálással  vásárolta. ( 2011/83/EU irányelv k., pontja a nyilvános árverésen megkötött szerződések esetére )

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót terheli a termék  biztonságos visszajuttatásának költsége és  az  esetleges nem rendeltetésszerű használatból adódó  kár megtérítése is.   A termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Elállás jog gyakorlásának menete : Amennyiben élni szeretne elállási jogával, ajánlott levélben jelezze azt.A megrendelt terméket  ettől a naptól számított 14 napon belül postai úton kell visszajuttatnia  cégünk címére .   Fontos, hogy a termék  könyvelt és biztonságos !  visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.   A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videóval rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Adatkezelés:   Cégünk  a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és a számla kiállításához használja fel, harmadik fél számára nem adja ki.                A bemutatkozó webáruház böngészése folyamán technikai információk sem kerülnek rögzítésre.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló  17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései  továbbá az Európai Unió 2016/679 rendelete az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének  leadásával  elfogadja a  Lanka Bt általános szerződési feltételeit  és  adatkezelési elveit.